fbpx

Фільм про Вигодську вузькоколійку отримав два мільйони гривень державного фінансування

Суспільство 14:58, 10.10, 2018

Фільм зніматимуть в українських Карпатах та Швейцарії.

Державна організація "Український культурний фонд" Міністерства культури України цьогоріч оголосила тендерів щодо закупівлі послуг з організації культурних заходів на загальну очікувану суму 161,61 млн грн.

Про це повідомляється у системі "Прозорро", пишуть Наші гроші.

Найбільші десять угод уклали за переговорною процедурою, бо ці культурно-мистецькі проекти перемогли на конкурсах "Проекти національного партнерства", "Проекти міжнародного партнерства" або "Індивідуальні національні проекти".

Серед них ФОП Недбаєв Олександр Миколайович отримає 2,00 млн грн на створення документального фільму "Вигодські вузькоколійки – Колія життя" у партнерстві з компанією "Nouvelle Vague Factory Sarl GmgH" (Швейцарія).

Вузькоколійка в селі Вигода Івано-Франківської області також відома як "Карпатський трамвай". Фільм включатиме історії п’яти героїв з різних поколінь та розповість про вигодську і швейцарські вузькоколійки, тому його зніматимуть в Україні та Швейцарії.

Нагадаємо, навесні 2016 року на Прикарпатті в селищі Вигода Долинського району запрацював "Центр спадщини Вигодської вузькоколійки". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: