fbpx

"Прикарпаття" у товариському матчі програло львівським "Карпатам". ФОТО

Спорт 18:19, 04.07, 2018

Після спарингів проти "Галича", "Ниви" та "Агробізнеса", карпатівці зустрілися із франківським "Прикарпаттям", яке цього року вибороло право виходу до Першої ліги.

На матч із географічними сусідами "зелено-білі" вийшли в такому складі: Кучинський, Мірошніченко, Бородай, Федецький, Гуцуляк, Чачуа, Кльоц, Ді Франко, Мякушко, Варгас та Швед, інформує прес-служба ФК "Карпати".

Матч проходив в обідню пору, до того ж обидві команди були під навантаженнями від тренувального процесу. Усе це вплинуло на загальний малюнок гри. Принаймні гості до перерви лише оборонялися – про атаки у бік воріт Кучинського практично не йшлося: основна ударна сила "Прикарпаття" Ігор Худобяк – перебував на сухому пайку. Правда, у другій половині гри Халк таки мав кілька непоганих нагод, але ними повноцінно не скористався. 

Карпатівці тиснули активно та великими силами, але й їм не вдавалося довести справу до реальної загрози. Найактивнішими попереду були Швед та Мякушко, яких з флангів підтримували Мірошніченко з Гуцуляком. Проте ударам із дальної та середньої дистанції відверто бракувало точності та сили. 

І лише наприкінці тайму "Карпати" змогли втілити в результат свою перевагу. Федецький віддав хорошу передачу на хід Шведу, який накрутив кількох оборонців і точно пробив повз кіпера. 

По перерві склад "Карпат" частково змінився, на поле вийшли Пеньков, Лебеденко, Санхохадзе, Ковтун, Вербний та Санчес. Практично одразу після поновлення гри класний момент отримав Варгас. Чачуа виконав довгу діагональ на дальню штангу, болівієць звільнився з-під опіки оборони і сильно пробив головою. Кіпер франківців зреагував на удар, однак відбив його не найкращим чином – у скупчення гравців обох команд. Ніка Сандохадзе якимось дивом не приборкав м’яча, хоч і був у найвигіднішій позиції. 

Невдовзі на поле вийшли Акулінін, Лобай, а також троє юних вихованців: Артур Діма, Петро Харжевський та Роман Толочко. 

Загальна картинка гри не змінилася – карпатівці продовжували атакувати, гості задовольнялися періодичними контрвипадами, які час від часу несли в собі певну загрозу. "Зелено-білі" змістили акценти атаки – тепер вже Вербний роздавав цікаві передачі на Санчеса та Акулініна. І, в підсумку, аргентинцю вдалося відзначитися. Катріель відгукнувся на простріл від Лебеденка і точно пробив у дальній кут – 2:0 – і впевнена перемога хлопців Олега Бойчишина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: