fbpx

Фотографія з Карпатами отримала перше місце на міжнародному конкурсі від Вікіпедії

Культура 13:31, 15.12, 2014

Фотографія Карпатського національного природного парку, зроблена з найвищої точки України – Говерли українським фотографом Дмитром Балховітіним, посіла перше місце на міжнародному конкурсі "Вікі любить Землю".

На конкурсі, який проводиться Wikipedia з 2012 року, міжнародне журі обирає кращі знімки природних пам'яток, інформує Watcher.

В цьому році семеро відомих світових фотографів обирали переможців з 3 тисяч учасників, які надіслали на конкурс понад 70 тисяч робіт.

Фотознімок Дмитра Балховітіна став переможцем конкурсу завдяки вражаючій композиції і грі світла.

Зазначимо, в топ-15 кращих фотографій увійшли кілька робіт українських фотографів, знятих в Криму, Карпатах і Донецькій області.

Зокрема, четверте місце посів фотознімок скелі Шаан-Кая в Ялтинському гірничо-лісовому природному заповіднику, автором якого є Олександра Черних.

Сьоме місце дісталося фотографії автора Віталія Башкатова, на якій зображений вид на ботанічний заказник "Новий Світ" з мису Капчик в Криму.

Восьме місце також за знімком Віталія Башкатова, на якому знятий регіональний ландшафтний парк "Зуївський" в Донецькій області.

На 11-му місці – фотографія гори Кукуль в Карпатському національному природному парку та Карпатському біосферному заповіднику. Автором знімка є Володимир Хираш.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: