fbpx

Фотографи з Франківська перемогли в номінації журналу Vogue Italia

Стиль життя 12:21, 28.06, 2016

Тандем фотографів з Івано-Франківська Таня Щеглова та Роман Новен, із проектом Synchrodogs, виборов звання Best Fine Art photographer (кращий файн-арт фотограф) у одному з найбільших світових журналів Vogue Italia. У списку із десяти кращих вони були єдиними фотографами з України, яких номінували.

“Дякуємо всім! Ми виграли ‘Best Fine Art Photographer Award’, на яку нас номінував Vogue Italia! Бажаєм вам всім найкращого літа”, – повідомила Щеглова.

Нагадаємо, Synchrodogs активно проводять виставки у різних країнах світу, пише Репортер.

“Чому саме “Synchrodogs”? “Dogs” – тому що неодмінно асоціюємо своє мистецтво з природою, Synchro через синхронність думок та ідей, – пояснює Тетяна. – Багато робіт створені за мотивами снів, інші ідеї приходять завдяки своєму методу медитації, який розвивали протягом останніх років. 8 років тому починали з безкраїх краєвидів України, зараз зйомки стають все менш спонтанними, чітко сплановуються. Знімали в Америці, Ісландії, Туреччині, Шрі-Ланці, Іспанії, Португалії, Норвегії, на острові Майорка та Канарських островах”.

Synchrodogs сформувалися в 2008 року. Це мистецька група, до складу якої входять двоє українських фотографів: Таня Щеглова та Роман Новен. Вони стали переможцями фотографічної премії Harpers Bazaar в Україні (2011), одержали першу премію фотоконкурсу Art Rebels x Canon у Данії та конкурсу FOAM Construct в Нідерландах (обидва 2012 року).

Читати також: Оголена краса: ню по-франківськи 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: