fbpx

Франківчанка Ангеліна Попель перемогла на Всеукраїнській олімпіаді з біології

Суспільство 08:41, 12.04, 2016

Учениця Івано-Франківської загальноосвітньої школи № 10, дев’ятикласниця Ангеліна Попель стала переможцем XXXVII Всеукраїнської олімпіади з біології, що відбулась у місті Кіровограді.

Упевнено здобувши другий рік поспіль перемогу у ІІІ етапі, Ангеліна наполегливо готувалась до ІV етапу. Після теоретичного туру учениця йшла другою, відстаючи від лідера на 2 бали, тому все вирішував практичний тур. Ангеліна випередила своїх ровесників і зайняла абсолютне перше місце з відривом у десять балів, інформує управління освіти і науки МВК.

У минулому навчальному році у місті Києві Англіні не вистачило всього одного бала до третього місця. Цього року вона посіла перше  місце.

Допомагала їй у навчанні її вчитель Тихонюк І. Я., яка, відзначаючи талант, працелюбність та старанність учениці, вірить у те, що всі здобуті перемоги допоможуть Ангеліні зреалізувати себе у житті.  

Нагадаємо, раніше десятикласник Івано-Франківського природничо-математичного ліцею Микола Подолянко переміг на ХІХ Всеукраїнській олімпіаді з економіки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: