fbpx

Франківчанка заявила про спробу викрадення її 11-річного сина: дитину від переслідувача врятувала випадкова перехожа

Суспільство 07:54, 27.10, 2018

Випадок стався учора, 26 жовтня, приблизно о 20 год. у районі вулиць Молодіжна-Миру-Вовчинецька у приватному секторі.

Як розповіла мати дитини Аліна Долинська, її 11-річний син повертався на самокаті з тренування у спортклубі додому. Впродовж тривалого часу від вулиці Миколайчука за хлопчиком поволі їхав білий мікроавтобус. Потім машина повернула за дитиною у провулок в приватний сектор. З машини вийшов чоловік і почав швидко наближатися до хлопичка. Той запанікував, спробував додати швидкості і впав. На крики дитини відреагувала жінка, що проходила неподалік, відігнала невідомого чоловіка від дитини й привела малого додому. У хлопчика побиті руки і сильний стрес, розповідає мати. 

"На даний момент вже все добре. Хочу подякувати жінці, яка проходила повз та почула крики про допомогу, яка і врятувала мого сина від цих виродків! Я дякую вам, незнайома добра душа, за порятунок моєї дитини! Дякую всім небесним силам!" – пише Аліна Долинська.

Вже сьогодні вранці батьки хлопчика подали в поліцію заяву про цей випадок. 

У прес-службі Нацполіції КУСРу повідомили, що перевіряють інформацію щодо переслідування малолітнього невідомими. Втім, поки заяви від батьків хлопчика правоохоронці не отримали.

Пізніше мама хлопчика повідомила КУРСу, що сьогодні подала письмову заяву в поліцію.

"Я з розумінням відношусь до дитячої фантазії, але з показань дитини все відбувалось реально. Тим більше це ж не 5-річний хлопчик, що боїться покарання за якусь помилку чи загублену іграшку, щоб себе виправдати! Хотілось і мені, щоб це все був тільки короткий уривок зі стрічки фільму….., але на превеликий жаль, це сталося і має місце бути розглянутим! Я не хотіла це все висвітлювати, просто повідомила тренера і хотіла застерегти діточок і батьків від ось таких жахливих випадків і, звичайно, приділити УВАГУ тренера до дітей, коли вони повертаються самі в темну пору часу додому!" – зазначила Аліна Долинська.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: