fbpx

Франківець – серед переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу естрадної пісні

Суспільство 12:47, 24.09, 2018

У місті Нетішин Хмельницької області втретє відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадної пісні "Вернісаж Енергофест".

Протягом трьох днів подія об’єднала на сцені більш як сотню юних талантів з 22 областей України та 5 країн світу.

Фестиваль започаткувала творча родина Ольги та Олексія Дьячиних. Відкривали "Вернісаж Енергофест" відома українська етноспівачка Ілларія та почесні гості з Литви Аста Богданавічене та Ромас Бубняліс. Проводилися також майстер-класи від провідного вокального педагога Ірми Гвініашвілі та брифінг за участі старшого викладача Київської Академії естрадно-циркового мистецтва Галини Голубєвої.

Оцінювали майстерність конкурсу професійні, талановиті люди як з України, так і з-за кордону під керівництвом незмінної голови журі, заслуженого діяча естрадного мистецтва України, директора Міжнародного фестивалю молодих виконавців сучасної української пісні Наталії Коваль.

Почесне третє місце та участь у гала-концерті фестивалю "Вернісаж Енергофест" виборов мешканець Івано-Франківська, учень Продюсерського центру "Star Team" (керівник Ірина Батюк) Денис Родін. Він виступав у віковій категорії 13-15 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: