fbpx

Франківець приніс у поліцію рушницю "Beretta", яку знайшов

Суспільство 10:58, 03.04, 2018

Прикарпатці здають у поліцію пістолети, рушниці та боєприпаси – стартувала всеукраїнська акція добровільної здачі зброї.

Івано-Франківщина приєдналася до оперативно-профілактичної операції "Зброя та вибухівка", яку проводить Нацполіція з 1 квітня.  

Так, вчора 66-річний місцевий мешканець приніс до Івано-Франківського відділу поліції мисливську гладкоствольну рушницю марки "Beretta". Чоловік запевнив правоохоронців, що рушницю він знайшов під час прибирання у старому будинку, який належав матері його дружини.

Троє мешканців Долинського району принесли та здали до поліції дві мисливські двоствольні гладкоствольні рушниці марки "ТО" та одну мисливську одноствольну гладкоствольну рушницю марки "ИЖ 18М", які, зі слів чоловіків, вони знайшли у будинку покійних родичів.

Житель Рожнятівського району, аби уникнути кримінальної відповідальності, добровільно здав до поліції мисливську гладкоствольну рушницю марки "Сайга". Чоловік стверджує, що рушницю він отримав у спадок від покійного дідуся

Усі предмети правоохоронці направили на експертизи, інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: