fbpx

Франківець створює вражаючі меблі зі старих автозапчастин. ФОТО

Суспільство 08:33, 22.02, 2019

В Івано-Франківську дизайнер-автомобіліст створює меблі у стилі лофт із деталей машин.

Перший виріб він створив ще у студентські роки, працюючи над ним після пар. Це був стіл із автомобільного диска, на який майстер потратив близько місяця. Тепер же чоловік за два тижні може виготовити близько п’яти речей, пише Ogogo.

Крім виробів із дисків, дизайнер виготовляє також столи зі зламаних моторів та інших запчастин. Деталі для роботи він шукає в Інтернеті або ж на авторинках.

"Така доля спіткала моторний блок після поломки двигуна. Згодом приєднались диски, і хто зна, що ще знайдеться у гаражі. Перший столик я зробив з диска, який знайшов на одному з СТО Франківська, він був тільки один, шалено рідкісний, дорогий і красивий. Один диск нікому не потрібен, окрім мене", – розповів дизайнер.

На створення таких оригінальних речей дизайнера на ім’я Іван Стецюк надихають старі автомобілі, з цікавим, подекуди грубим дизайном. Йому подобається сам творчий процес, також щонеділі він їздить на авторинок у пошуку цікавих деталей від старих машин.

Чоловік творить у стилі лофт – для меблів цього стилю характерно те, що типового матеріалу немає. Тут, мабуть, тільки пластикові меблі не в пошані. Широко використовують дерево, метал та шкіра для оббивки. Форма меблів може бути різною, тому що стиль поєднує в собі дуже різнопланові предмети. Але тільки для цього стилю характерні грубі форми та незакінчений вигляд.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: