fbpx

Франківець у під’їзді кухонним ножем поранив 24-річного місцевого жителя. ФОТО

Суспільство 12:26, 07.05, 2018

В Івано-Франківську правоохоронці затримали підозрюваного у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень 24-річному потерпілому.

Вчора, 6 травня, близько 19.30 год. 21-річна жителька обласного центру повідомила до поліції про те, що у під’їзді будинку виникла бійка між двома молодими чоловіками. 

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що 29-річний франківець у приміщенні під’їзду багатоповерхівки розпочав бійку з 24-річним місцевим жителем, під час якої старший кухонним ножем наніс молодшому два удари в груди, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження у вигляді проникаючої колото-різаної рани грудної клітки зліва.

Потерпілого госпіталізовано до Івано-Франківської обласної клінічної лікарні та в подальшому прооперовано.

Наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Проводиться слідство, в ході якого правоохоронці з’ясовують мотив злочину.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: