fbpx

Франківськ добре підготовлений до снігопадів, – Смушак

Суспільство 14:02, 31.10, 2018

В Івано-Франківську перевірили стан готовності комунальних та інших підприємств міста до снігопадів.

Оскільки всі дороги, тротуари, площі міста перебувають на балансі КП "МДК", то саме від готовності цього підприємства буде значною мірою залежати якість прибирання від снігу міста в цілому.

Результатами комісійної перевірки у мережі Фейсбук поділився директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак.

"Загальні висновки: місто до снігопадів підготовлене добре – запаси солі і піщано-соляної суміші в рази більші, ніж минулого року, вся техніка підготовлена, здійснено всі інші організаційно-технічні заходи. До речі, цього року вперше буде запущена нова установка для виробництва ропи і, відповідно, буде здійснюватись поливання доріг ропою", – написав Смушак.

Михайло Смушак наголошує, що для прибирання снігу потрібен відповідний час  дві-три години, десять годин, інколи добу й більше.

"Все залежить від інтенсивності снігопаду. Прохання сприймати це з розумінням і тим більше не переводити прибирання снігу в політичну площину. Будьмо європейцями, європейці сприймають прибирання снігу як належне",  зазначив Смушак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: