fbpx

Івано-франківські комунальники замовили 6 вагонів солі з Артемівська

Суспільство 11:14, 06.10, 2015

Івано-франківське КП "ДРЕУ" готується до осінньо-зимового періоду. Зокрема, перевіряє техніку для очистки доріг та тротуарів від снігу та заготовлює суміші для посипання під час ожеледиці.

Про це розповів сьогодні на оперативній нараді в МВК директор підприємства Володимир Юсипів. Він зауважив, що на балансі є 22 одиниці робочої техніки, однак цього вкрай недостатньо для очистки 2,5 м² доріг. Він закликав, щоб іванофранківці не критикували роботу підприємства.

"Звичайно, у нас всі звикли розказувати, показувати, фотографувати, як ми не справилися з роботою. Але я хочу сказати, що ми самі з 1 листопада, якщо позволятимуть погодні умови, будемо організовувати цілодобові бригади. Маршрути вже погоджені з ДАІ, департаментом комунального господарства, погоджено цілодобове чергування. Всі повинні розуміти, що при інтенсивних снігопадах з цією кількістю техніки справитися не можемо. Це надзвичайна ситуація, а в нас звикли говорити, що це недостатня робота комунальників", – обурився Володимир Юсипів.

Він також розповів, що для ожеледиці у запасі підприємства є 300 тонн піско-соляної суміші, 60 тонн солі, а також замовили 6 вагонів (420 тонн) солі з Артемівська, яка має бути доставлена у Франківськ до 20 жовтня.

Переймаючи досвід інших українських міст (Тернопіль, Луцьк), цього року хочуть спробувати посипати тротуари шлаком. Вже замовили 500 тонн.

"Спробуємо застосувати посипочний матеріал – шлак, який має менше глини і при таненні снігу дозволяє менше розносити бруд по офісах та домах франківців",  зазначив директор підприємства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: