fbpx

Франківська акторка Ірма Вітовська зіграє Мерилін Монро

Культура 11:56, 14.04, 2016

Франківська акторка Ірма Вітовська виконає головну роль у виставі "Мерилін Монро: Тріумф і Агонія". Прем'єра відбудеться 25 травня у театрі оперети в Києві.

Автори вистави "Мерилін Монро: Тріумф і Агонія" уявили останній, найскладніший та суперечливий період життя Мерилін Монро. Вона знаходиться на вершині слави, але живе, як у вітрині, постійно в кадрі, під прицілом фотокамер. Вона втрачає себе, але не може відмовитися від нав’язаного образу, підсівши "на голку" залежності від поклоніння мільйонів людей, інформує RBgroup.

У глядачів буде можливість разом із виконавицею головної ролі прекрасною Ірмою Вітовською посміятися над жартами цинічної та відвертої Мерилін, пережити разом із нею моменти кохання та визнання, зради та приниження, поринути в її складний внутрішній світ, прожити разом із нею її відхід та стати свідками народження Легенди.

Супутниками Мерилін Монро у фінальному акті її життя будуть чоловіки, які залишили слід у її долі, та безсловесна помічниця – костюмерша, неодмінна тінь кожної зірки.

У виставі звучить спеціально написана оригінальна музика в стилі 50-х- 60-х років ХХ століття у виконанні джаз-бенду з шести музикантів, які також є співрозмовниками головної героїні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: