fbpx

Франківська “Говерла” продовжила переможну серію у Запоріжжі

Спорт 15:46, 30.01, 2016

Запорізька "Хортиця" вдруге в сезоні поступилася «Говерлі», хоч і дала бій супернику. У підсумку матч завершився з рахунком 86:98 на користь іванофранківців.

Ключову роль у перемозі "Говерли" відіграв дует форвардів. Ярослав Кадигроб відзначився 23 очками, реалізувавши 7/13 дальніх кидків, Джейон Джеймс – 30 очками, 7 передачами та 6 зібраними відскоками, пише ГК.
 
Перші п’ять хвилин дебютної чверті минули за домінування "Говерли", потім запоріжці зуміли вирівняти гру, тож у підсумку жодна з команд не отримала відчутної переваги. Зате впродовж наступних десяти хвилин Джейон Джеймс, котрий важкувато входив у гру, але поступово додав, і партнери зуміли перехопити ініціативу й вирватися вперед. Гості, хоч і не надто суттєво, але переважали "Хортицю" в більшості компонентів, що й зіграло свою роль (36-44).
 
Після великої перерви разом зі зростанням очкового здобутку Джеймса та його партнера й за сумісництвом найкращого снайпера матчу Ярослава Кадигроба зростала й перевага "Говерли". Причому гості виглядали краще не тільки на периметрі, а й у трисекундній. Третій період, у ході якого "ведмеді" збільшили розрив у рахунку до вісімнадцяти пунктів, ледве не став переломним, однак ривок "Хортиці" повернув запоріжців у гру. Їхні помилки наприкінці чверті дозволили "Говерлі" знову повести +10. Надалі різниця в рахунку трималася на рівні 3-5 очок, а під завісу поєдинку знову зросла до десяти очок.
 
Джеймсу та Кадигробу в складі "Говерли" найактивніше допомагали Віктор Люльдюрай (16 очок + 12 підбирань), а також Андрій Калашніков (10 очок + 6 підбирань).
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: