fbpx

Франківська "Говерла" вдома двічі обіграла "Інваспорт-ДОС ДЮСШ"

Спорт 17:22, 25.02, 2019

В черговому турі чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги івано-франківська "Говерла-КФВ" приймала команду "Інваспорт-ДОС ДЮСШ" з міста Дніпро.

Суперник франківської оманди – збірна команда України, сформована баскетболістами з вадами слуху та мови. Незважаючи на це, гості намагалися протистояти на рівних франківським баскетболістам, інформує прес-служба МВК.

У першій зустрічі "ведмеді" упевнено контролювали хід поєдинку і здобули закономірну перемогу з рахунком 99:77. Найбільше очок команді приніс капітан "Говерли" Андрій Калашніков: 29 очок та 7 результативних передач.

Другий поєдинок пройшов за сценарієм попереднього. Щоправда, головний тренер франківців Павло Піскарьов виділив значно більше ігрового часу молодим гравцям, серед яких найбільш успішно себе проявив Арсен Тимофійчук, який здобув рекордні для себе 17 очок та зробив шість підбирань.

У підсумку – друга перемога «Говерли-КФВ», на цей раз з рахунком 82:50. Таким чином команда Павла Піскарьова продовжила боротьбу за місце у плей-оф, посідаючи наразі п’яту сходинку в турнірній таблиці. Нагадаємо, до вирішальної стадії турніру потраплять чотири найкращі колективи за підсумками першого етапу.

1 та 2 березня команда з Івано-Франківська знову гратиме на домашньому майданчику, на цей раз проти одного з лідерів чемпіонату – БК "Тернопіль-ТНЕУ".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: