fbpx

Франківська влада просить податківців і держвиконавців пришвидшити виплату заборгованості ВАТ "Пресмаш"

Економіка 16:41, 20.06, 2014

У заступника міського голови Івано-Франківська з економічних питань Руслана Панасюка відбулася чергова нарада щодо врегулювання ситуації на ВАТ «Пресмаш».

На нараді були присутні також представники трудового колективу. На порядку денному стояли питання виплати заборгованої заробітної плати, коштів по листках непрацездатності та розглянуті можливі шляхи врегулювання конфліктної ситуації для налагодження нормальної роботи трудового колективу підприємства. Про це "КУРСу" повідомили в прес-службі Івано-Франківського МВК.

Руслан Панасюк дав доручення міській податковій інспекції та Державній виконавчій службі докласти всіх зусиль, аби пришвидшити виплату заборгованостей.

Нагадаємо, у зв’язку з неспроможністю зібрання загальних зборів акціонерів та призначення нового голови правління, значно зросла заборгованість підприємства з виплати заробітної плати, страхових внесків, пільгових пенсій та податкових платежів.

Так, заборгованість з виплати заробітної плати станом на 21 травня становить 1 мільйон 484 тисячі гривень, з виплати страхових внесків – 500 тисяч, пільгових пенсій – 300 тисяч, податкових платежів – 4 мільйони 585 тисяч і ЄСВ – 1 мільйон 915 тисяч гривень. 

Раніше міська влада прийняла рішення, що єдиний варіант вирішення ситуації – ініціювання банкрутства ВАТ «Пресмаш». Таким чином, завдяки реалізації майна підприємства вдасться погасити заборгованість з виплати заробітної плати та задовольнити вимоги кредиторів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: