fbpx

Франківська влада відмовилась виділити волонтерам кімнатку в 22 квадрати

Суспільство 18:29, 31.03, 2016

Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради відмовив волонтерам, які допомагають пораненим бійцям АТО, у наданні приміщення площею 22,1 квадратних метра.

Про це у мережі Фейсбук повідомила відома волонтерка, ініціаторка громадської ініціативи Поранені SOS Наталія Сербин.

Наталія Сербин наголошує, що їхня організація вперше попросила у міської влади приміщення для роботи, оскільки офіс, у якому зараз працюють волонтери, перебуває у приватній власності і власник попросив їх з’їхати.

Причиною для відмови начебто стало те, що приміщення загальною площею 459,1 квадратний метра, в якому волонтери попросили кімнатку на 22 квадрати, використовувалося одним власником як цілісний комплекс і обладнане єдиними інженерними мережами, лічильниками та санвузлом.

"Попросили ми небагато – тільки 22,1 кв. м. Приміщення на першому поверсі, щоб могли люди, ветерани, зайти (поранені, інваліди), нам ВІДМОВИЛИ, бо є спільний лічильник))) Це абсурд", – пише Наталія Сербин.

Вона зазначає, що волонтери будуть працювати, навіть якщо доведеться знайти старий гараж чи підвал. 

У відмові Наталія Сербин звинувачує особисто міського голову Руслана Марцінківа, який, на її думку, лише на словах допомагає волонтерам та учасникам АТО.

"Хочу заначити, Руслан Марцінків, що Ви у своїх виступах завжди зазначаєте, що Ви сприяєте волонтерам, учасникам АТО. Що даєте допомогу, тільки не вказуєте, яка це мізерна сума.

Ви не мені відмовили, Ви відмовили волонтерам, Віра Гаврильців, дружина учасника АТО, Natalia Fedoryszyn Наталя Виксюк Богдан Бринський Світлана Іванна Кухмістер Krista Solonyna Oksana Yuschishen Оксана Миронюк Андриан Волгін, пораненим, кризовим родинам, сиротам, дітям, хворим на рак, тому не кажіть, що Ви сприяєте і допомагаєте", – йдеться у повідомленні Сербин.

Також волонтерка обіцяє тепер всіх людей, які звертаються до неї, направляти до особистого кабінету міського голови.

"Я буду всіх людей тепер відправляти до Вас, гуманітарні допомоги буду писати на Вашу адресу, Вашого особистого кабінету, який Ви вже встигли відремонтувати". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: