fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Франківська волонтерка назвала Координаційний комітет з допомоги пораненим бійцям "хворою структурою" та перерахувала їхні обіцянки

Франківська волонтерка назвала Координаційний комітет з допомоги пораненим бійцям "хворою структурою" та перерахувала їхні обіцянки

Суспільство 12:12, 24.07, 2015

Івано-франківська волонтерка ініціативи "Поранені SOS" Наталя Сербин скаржиться на роботу Координаційного комітету допомоги пораненим учасникам АТО, який діє при ОДА. Вона назвала їх "хворою структурою, яка виконує функцію популізму для представників влади".

Про це волонтерка написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Завжди хорошу ідею спотворять. Це так собі гімнастика слів чиновників "вияснимо, подайте пропозицію, внесіть у протокол, це не ми, це в Києві, це не передбачено бюджетом" – ЦЕ, ТЕ ЩО ЧУЮТЬ СОЛДАТИ ВЖЕ РІК ЧАСУ! Я дивуюся їх терпінню. Вибачте, але рік війни, цілі стоси паперів, цифри уже мільйонні, але це одні слова. 
– Залізнична лікарня зависла, документи поїхали на переофромлення в Київ і хтось про них забув.
– Санаторій Черче – ніхто там нічого не робить, хочеш відпочивати
– 315 грн в день і тоді будеш лікуватися.
– Тенедер на реабілітацію виграла фірма із Закарпаття, ніхто із солдатів не хоче їхати, бо вже наїздилися в Ужгород і Мукачево, по 5-6 год. автобусом, з костилями з пораненнями, бо так треба. 
– Квартир немає і допомога по житлу, що є проблемою №1, в оболасті не вирішується.
– Гута, теж документи десь ходять пішки по кабінетах.
– Землі трохи в Тисмениці дали, але дороги немає і отримати її фізично неможливо, бо немає кому дерева велетенські зрізати)))
– Про госпіталь можна забути… про це ніхто навіть і не говорить. 
– Допомоги мізерні, бо і так волонтери допомагають. 
– Але у нас є обласна програма на 6500 000 грн, там написано багато. Змін внесено також багато. 
Я думаю, варто також побачити учасникам АТО та майданівцям, куди пішли кошти і що в нас станом на півріччя залишилося. Формую звернення на голову ОДА, хто із волнтерів та ГО хоче долучитися і підписатися, то пишіть. Коли йшли на вибори і до влади, то обіцяли щомісяця звітувати?!
" – написала волонтерка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: