fbpx

Франківське наукове містечко здобуло перемогу в другому етапі програми "Кліматичні Інноваційні Ваучери"

Суспільство 17:58, 25.01, 2018

З 10 компаній-переможців другого етапу програми "Кліматичні Інноваційні Ваучери" фінансову допомогу від ЄС та ЄБРР отримала й команда наукового містечка "Нова енергія".

Європейський Банк Реконструкції і Розвитку (ЄБРР) і Українська мережа енергетичних інновацій Greencubator провели офіційну церемонію оголошення переможців ІІ туру, яких відбирали протягом жовтня-грудня 2017 року з-понад 40 українських компаній, що подали свої пропозиції дружніх до клімату інновацій на конкурс. У відборі взяли участь галузеві експерти та представники київського і лондонського офісів ЄБРР. З 10 компаній-переможців фінансову допомогу від ЄС та ЄБРР отримала й команда наукового містечка "Нова енергія".

Гроші "Нова енергія" спрямує на розвиток та доопрацювання технологій, що знижують викиди парникових газів та зменшують використання енергоресурсів в агросекторі, комунальному господарстві, транспортній галузі, аерокосмічній галузі та інших секторах.

Програма Кліматичних Інноваційних Ваучерів підтримує українських розробників дружніх до клімату технологій, підсилюючи їхні можливості до створення та реалізації інноваційних рішень в Україні та поза її межами.

До кінця 2018 року програма Кліматичних Інноваційних Ваучерів, загальний бюджет якої становить 1 млн євро, надасть підтримку близько 50 інноваційним проектам в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: