fbpx

Франківське підприємство переходить на сонячну енергію. ФОТОФАКТ

Суспільство 16:32, 14.03, 2016

Днями підприємство з виготовлення популярних в Україні та за її межами дитячих іграшок торгової марки ТехноК ТОВ "Інтелком" (м. Івано-Франківськ) завершило монтаж та запустило першу чергу електростанції, що працює на відновлюваній енергії.

На даху виробничого приміщення змонтували 132 сонячні панелі "SolarWatt Blue" загальною потужністю 35 кВт. Заплановано ввести в експлуатацію – 10 травня поточного року. Підприємство планує протягом цього року збільшити загальну потужність сонячної електростанції до 250 кВт, інформує КУРС із посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

Це третій проект в галузі енергозбереження, який втілюють івано-франківські майстри дитячих іграшок. Протягом 2014–2015 років товариство вже провело заміну газових опалювальних котлів твердопаливними, а в 2015 році встановили котли, що працюють на відпрацьованих індустріальних мастилах. Таким чином, використовуючи найсучасніші ефективні технології, ТОВ "Інтелком" працює в напрямку подальшого збереження енергоресурсів та покращення екології рідного краю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: