fbpx

Франківське видавництво "Лілея-НВ" видає Віктора Неборака "NeБorock DVA"

Культура 22:49, 15.02, 2016

У збірці презентовано 15 нових поезій та вибрані тексти попередніх років творчості. До текстів додається диск.

У видавництві "Лілея-НВ" з’явилось чергове книжкове поповнення від "рецитатора власних текстів, продюсера поезо-химеро-рокдійств, концептуаліста кількох фестивалів і рушень" Віктора Неборака "NeБorock DVA".

Це творіння є продовженням серії авторських експериментів в царині альтернативної музики та не менш альтернативної української поезії, повідомило видавництво у Фейсбук.

У збірці презентовано 15 нових поезій та вибрані тексти попередніх років творчості. В комплекті до літературної друкованої основи додається аудіодиск із авторським озвученням віршів у поєднанні з музичним акомпанементом.

"Жива, інтимна лірика поета та сентиментально-вокальний супровід дозволять глибше проникнути в світ химерних видінь та філософських абстракцій Неборака. Рекомендовано всім любителям сучасної української поезії для вечірніх читань, відчайдушним фанатам та щирим шанувальникам вокального таланту автора – для музичного супроводу ранкових діалогів з сусідами, любителям постмодерністичної творчості – для отримання чергового "ковтка свідомості в зіжмаканих світах",  означили світ поета видавці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: