fbpx

Франківські благодійники передали загону "Гіппократ" реанімобіль. ФОТО

Суспільство 14:19, 06.06, 2015

Представники благодійного фонду "Франківський опір" передали медичному загону швидкого реагування "Гіппократ" машину швидкої допомоги "Фольксваген Т4".

"Ця подія стала можливою завдяки кількамісячній кропіткій роботі членів фонду на чолі з Зінаїдою Федорук із волонтерською групою з м. Херігейт (Велика Британія) – Джоном Шеклтоном, Джоном Роувом та Донованом Гоу, які закупили автомобіль та передали його фонду "Франківський опір" для медичної допомоги в зоні АТО" – йдеться у повідомленні Медичного загону швидкого реагування "Гіппократ".

Переданий автомобіль пройшов повний техогляд і "тюнінг" на СТО Алекс-ІФ в Івано-Франківську.

У Харкові автомобіль передано представникам медичного загону "Гіппократ" – проф. М. К. Голобородьку та К. П. Черемському, а також керівникові амбулаторії при Свято-Дмитрівському єпархіальному храмі УАПЦ проф. Б. О. Волосу.

На храмовому подвір'ї машину урочисто освятив Архиєпископ Харківський і Полтавський Ігор Ісіченко, який постійно опікується наданням допомоги нашим бійцям.

Автомобіль швидкої допомоги буде використовуватися передусім для виїзду бригад спеціалістів з метою надання кваліфікованої медичної допомоги як військовим, так і цивільному населенню в зоні АТО.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: