fbpx

Франківські чиновники показали роботу ЦНАПів представникам близько 20 міст України. ВІДЕО

Суспільство 08:51, 19.05, 2017

Інновації у сфері надання адмінпослуг. На прикладі Івано-Франківська їх вивчають представники двох десятків міст України. А також діляться власним досвідом. В обласному центрі триває навчальний візит “Використання сучасних інформаційних технологій у забезпеченні доступності послуг та зв'язків з громадськістю Івано-Франківської міської ради”. Організовувала практичний тренінг Асоціація міст України.

Одним із найбільших досягень у сфері надання послуг в Івано-Франківську місцеві чиновники називають налагодження роботи ЦНАПів. Зокрема у сфері оформлення та надання субсидій. Нині вся інформація про послуги та заборгованість мешканців є в електронному варіанті в одній папці. Також оформити та отримати необхідні виписки можна у будь-якому відділенні ЦНАПу, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Нині івано-франківські чиновники опановують нові програми у сфері електронного самоврядування. Через інтернет-мережу мешканці можуть брати участь в окремих проектах.

Крім представників обласних центрів, у проекті "Маршрути успіху" беруть участь і керівники об’єднаних територіальних громад Прикарпаття. Зокрема, набираються досвіду організації електронного самоврядування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: