fbpx

Франківські дівчата треті у чемпіонаті України з регбі-7. ФОТО

Спорт 15:12, 09.10, 2017

В Одесі на базі Академії спорту відбувся останній тур чемпіонату України з регбі-7 серед дівчат до 16 років, участь у якому взяла команда ДЮСШ-2- ФТЛ з Івано-Франківська.

Перед останнім туром франківчанки посідали третє місце, поступаючись командам "Анатра" Одеса і "Пегас" Київ і випереджаючи команди з ДЮСШ Кременця Тернопільської області та збірні Рівненської і Харківської областей.

Нашим землячкам не вдалось покращити свій результат попередніх турів, програвши у звітному турі одеситкам, які були явними фаворитками чемпіонату, та головним конкуренткам з Києва – з рахунком 0:19. Але це не завадило юним франківчанкам відстояти третє місце і отримати бронзові нагороди.

Ігри проходили за непростих погодних умов – постійного дощу та низької температури. В цих умовах організатори зуміли подбали про сприятливі умови ігор та відпочинку дівчат.

Призерками чемпіонату України з регбі-7 серед дівчат до 16 років у складі команди ДЮСШ 2-ФТЛ Івано-Франківськ стали Шпинта Ірина, Василишин Анастасія, Дем'янюк Христина, Кадук Марина, Шулятицька Ірина, Яцула Христина, Калин Марія, Шкрумяк Ольга, Перегінець Авеліна, Дмітрікова Анжеліка, Угринчук Анастасія і Максимів Христина.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: