fbpx

Франківські фани Лободи поскаржаться Марцінківу на "Самооборону"

Суспільство 14:09, 13.05, 2016

Шанувальники Світлани Лободи, засмучені блокуванням входу в концертний зал на шоу співачки в Івано-Франківську, показали своє ставлення до дій представників місцевої самооборони та зібрали підписи під зверненням до міського голови.

Про це повідомляється на офіційній сторінці артистки у Фейсбук.

12 травня невідомі в камуфляжі, які пізніше позначили себе як представників самооборони міста, оточили будівлю концерт-холу "Platinum", заблокувавши прохід для сотень глядачів, які купили квитки на шоу. Бійці оголосили, що бойкотують шоу LOBODA і не пустили глядачів у зал.

"Символізуючи своє ставлення до аргументів людей в камуфляжі, шанувальники артистки купили цукерки фабрики "Рошен", які стали роздавати бійцям в знак протесту проти дій, що грубо порушують їх права. Також біля входу в концертний зал глядачі, серед яких виявилося чимало тих, хто приїхав на концерт з інших міст, почали збір підписів на ім'я мера міста, щоб розібратися в ситуації, що склалася, і отримати офіційні пояснення влади, що виявилася нездатною захистити їх права", – йдеться у повідомленні артистки.

Як повідомляв КУРС, вчора близько 40 озброєних людей у камуфляжі оточили концерт-хол "Platinum" в Івано-Франківську і вимагали скасувати концерт Світлани Лободи.

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: