fbpx

Франківські футболісти здобули перші перемоги на міжнародному турнірі

Спорт 18:03, 27.12, 2014

26 грудня у Львові розпочався другий турнір традиційних міжнародних змагань "Christmas Cup 2014". У змаганнях беруть участь 74 дитячі команди у п'яти вікових категоріях (2001, 2002, 2003, 2005 та 2007 р. н.).

У віковій категорії U-12 взяли старт десять дитячих команд з усієї України. Серед них і вихованці івано-франківського ДЮФК "Юніор". Згідно з жеребкуванням "Юніор" потрапив до групи А, де зіграє з львівськими "Карпатами" та "Локомотивом", запорізькою ДЮСШ "Космос-2" та "Надією" з Дніпродзержинська. Іншу групу сформували "Опір" (Львів), "Дніпро-80" (Черкаси), ДЮСШ "Космос" (Запоріжжя), "Гірник-Спорт" (Комсомольськ) та "Лідер" (Кобеляки), інформує sport.if.ua.

У перший день змагань пройшли матчі 1 та 2 туру. Зокрема, у першій грі "юніори" не залишили шансів запорізькій ДЮСШ "Космос-2" – 5:1, а в другій з "тенісним" рахунком здолали львівський "Локомотив" – 6:3. В інших матчах ігрового дня по три очки здобули "Карпати" та "Надія". Дві перемоги дозволили юним франківцям з шістьма балами в активі очолити турнірну таблицю групи А своєї вікової категорії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: