fbpx

Франківські лікарі, що десантувалися у Попасну, привезли у місцеву лікарню лапароскопічну операційну

Суспільство 17:14, 20.12, 2016

19 грудня в Попаснянській центральній районній лікарні стали до роботи лікарі, які приїхали на місяць у відрядження з Івано-Франківська – для надання медичної допомоги мешканцям міста Попасна та району.

Фаховий склад лікарів було визначено відповідно до потреб району в умовах проведення АТО, повідомила на своїй сторінці в мережі Попаснянська РДА.

До ЦРЛ приїхали головний лікар Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні, заступник головного лікаря з медичної частини лікарні, завідувач центру нефролгії та діалізу лікарні, лікар-хірург відділення інвазивних методів діагностики, лікар анестезіолог, рентгенлаборант і лікар-хірург з Лисецької центральної районної лікарні. 

Також медичні працівники Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні передали в тимчасове користування в Попаснянську ЦРЛ лапароскопічну установку хірургічного відділення та предмети медичного призначення для забезпечення медичної допомоги місцевим жителям. 

Нагадаємо, місія допомоги лікарів Івано-Франківської ЦМКЛ районній лікарні у Попасній на Луганщині розпочалася у вересні цього року. Тоді в Попасну на два тижні для допомоги тамтешнім медикам вирушили шестеро франківських лікарів. 

Після чого головний лікар Франківська Тарас Масляк поверенувся, щоби зорганізувати наступні команди лікарів, виходячи з потреб мешканців прифронтової зони. 

Читайте також: Місія можлива: у "сірій зоні" на Донбасі франківські лікарі безкоштовно провели сотні хірургічних операцій

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: