fbpx

Франківські освітяни продемонстрували оновлені класи для першачків. ВІДЕО

Суспільство 17:27, 31.08, 2018

Без навчальних підручників – в оновлених класах. Так розпочнеться новий навчальний рік для івано-франківських першачків. Наразі освітяни інтенсивно готують шкільні кімнати. Відповідно до вимог Нової української школи.

Серед обов’язкових елементів – інтерактивна дошка, індивідуальні парти та шафи для зберігання особистих речей учнів. Початкова школа 15-ї ЗОШ уже приведена до стандартів педагогіки партнерства, йдеться у сюжеті ТРК "Вежа".

У класах для першокласників буде багато роздаткових ігрових матеріалів. А загалом діятиме 8 навчально-пізнавальних осередків. Наставники першокласників, які раніше освоїли основи НУШ, самі розставляють шкільні меблі та необхідне приладдя.

Підручники для учнів перших класів завезуть лише наприкінці вересня, запевнили в профільному Департаменті. Разом з мультимедійною технікою. Упродовж вересня учні в школі проходитимуть адаптаційний період.

Напередодні 1 Вересня мерія подбає також про безпеку школярів. На вулицях поблизу навчальних закладів поновлять дорожню розміктку. А правоохоронці посилять чергування.

Освітні заклади анонсували розклад урочистих лінійок. Шкільні дзвоники в міських школах пролунають 1-го вересня. За винятком 5-ї школи. Її дирекція вирішила відзначити День знань у понеділок.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: