fbpx

Франківські патрульні затримали юнака з 14 пакетиками наркотиків. ФОТО

Суспільство 09:48, 21.09, 2016

Юнак переконував патрульних, що знайшов 14 пакетиків канабісу.

20 вересня на вулиці Валовій патрульні помітили двох підозрілих осіб. На підставі ст. 34 ЗУ "Про Національну поліцію" хлопцям запропонували провести поверхневу перевірку. 19-річний мешканець Івано-Франківська у кишені куртки мав поліетиленовий згорток з речовиною рослинного походження, схожою на канабіс, пише КУРС з посиланням на прес-службу патрульної поліції.

На місце пригоди патрульні викликали слідчо-оперативну групу. У присутності понятих правоохоронці вилучили 14 поліетиленових пакетиків з речовиною, схожою на наркотичну. Хлопець спочатку розповів патрульним, що купив їх, та потім змінив свої пояснення – переконував, що знайшов. Біля себе тримав не для продажу, а для власного споживання.

Після затримання хлопця доставили у наркодиспансер для освідування. Результат тесту на стан наркотичного сп'яніння виявився позитивним – хлопець вживав марихуану.

Тепер справою займаються слідчі, а патрульна поліція Івано-Франківська нагадує, що за зберігання наркотичних речовин передбачена кримінальна відповідальність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: