fbpx

Франківські патрульні затримали злодія, який крав освітлення у дворах

Суспільство 10:10, 30.11, 2017

28 листопада близько 23-ї години екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про крадіжку на вулиці Івана Миколайчука в Івано-Франківську.

Коли поліціанти приїхали на виклик, то у дворі застали невідомого чоловіка, який витягував світлодіодне освітлення, вмонтоване для підсвітки пішохідної доріжки.

Побачивши патрульних, чоловік спробував утекти. Але його затримали. У кишенях він мав уже демонтовані лампи, викрутку, кусачки і складаний ніж.

Злодієм виявився мешканець Івано-Франківська, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. У цей день йому якраз виповнилося 42 роки, тому решту свого дня народження чоловік провів у компанії правоохоронців. Наразі слідчі перевіряють, чи причетний затриманий і до інших крадіжок комунального майна.

Пізніше з'ясувалося, що патрульні вже затримували цього чоловіка. Так, у жовтні минулого року його спіймали на чужому подвір'ї на вулиці Кобилянської. Тоді він заявив, що просто збирає горіхи, але при собі мав кілька метрів кабелю, кусачки, електричний вольтметр і велосипед, походження якого пояснити не міг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: