fbpx

Франківські школярі стали призерами Чемпіонату України з регбі. ФОТО

Спорт 07:21, 30.06, 2016

У місті Перечин Закарпатської області відбувся другий тур Чемпіонату України з регбі серед юнаків до 16 років (U-16). У цих змаганнях франківські юні регбісти виступали вперше.

Після першого туру, що відбувся у травні у Львові, регбісти Івано-Франківської ДЮСШ №2 зайняли третє місце. У другому турі перед командою стояло завдання як мінімум захистити здобуту у першому турі позицію. Завдання ускладнилось ще і тим, що кілька гравців команди в цей період брали участь у Всесвітніх юнацьких іграх у Клагенфурті (Австрія), пише КУРС з посиланням на Департамент освіти та науки Івано-Франківської міськради.

На першому етапі звітних змагань у групі "Б" суперниками наших земляків були команда Львівської ОДЮСШ і друга команда "Азовець" з Донецької області. У першій грі наші земляки поступились львів'янам з рахунком 4:22. Переконлива перемога над донецькими регбістами з рахунком 40:0 дозволила нашим юнакам поборотися за третє місце у турі з командою "Корзо" з Ужгорода. Незважаючи на всі зусилля закарпатців, майстерність прикарпатців була переконливішою, що відобразилось у підсумковому результаті. Рахунок 22:6 приніс команді ДЮСШ № 2 третє місце і відповідні нагороди.

Чемпіонами України стала збірна Донецької області, друге місце – за нашими сусідами зі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: