fbpx

Франківські спортсмени стали призерами чемпіонату світу з карате годзю-рю. ВІДЕО

Суспільство 20:23, 21.05, 2019

Українська збірна з карате годзю рю та кубодо здобула першість на чемпіонаті світу, який відбувся в Одесі. Значний внесок у перемогу зробили саме івано-франківські спортсмени.

На змаганнях франківці вибороли цінні трофеї. Це срібло та 2 бронзи. А боєць Павло Панфілов здобув титул чемпіона світу. Каже, ця перемога була спланована.

25-річний Ярослав Римарук на чемпіонаті здобув "бронзу". Він змагався у ваговій категорії 57 кілограмів. Ярослав зізнається, підготовка до поєдинків була на високому рівні, однак на татамі емоції все ж взяли верх.

У боротьбі за Кубок світу з карате зійшлися близько 7 сотень учасників з 17 країн світу. Спаринги відбувалися у 10- вагових категоріях.

Тренер івано-франківських призерів Михайло Хоптій каже, до змагань готувалися. Головне – це самодисципліна спортсменів, командний дух та підтримка вболівальників.

Івано-франківській команді на чемпіонаті також вручили нагороду "Відкриття року" – за численні спортивні здобутки на національних та міжнародних турнірах, інформує ТРК "Вежа".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: