fbpx

Франківські студенти можуть поїхати на семінар в Берлін

Суспільство 14:18, 11.07, 2016

Студенти вищих навчальних закладів Харкова, Одеси, Дніпра та Івано-Франківська мають нагоду взяти участь у чотириденній поїздці в Берлін.

Її влаштовують громадські організації "Європейський Обмін" та Фундація "Відкритий Діалог". Візит відбудеться з 5 по 9 вересня 2016 року. До участі запрошуються зацікавлені в темах євроінтеграції, policy making та policy research, повідомляє Академія Української преси. 

Поїздка здійснюється в рамках проекту "Підтримка молоді як імпульс для зміцнення демократії та громадянського суспільства в Україні", що розпочався 1 травня 2016 року за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та фракції Зелених / Європейський вільний альянс в Європарламенті.

У Берліні будуть проведені тематичні семінари, а також зустрічі з політиками, депутатами німецького парламенту, представниками громадянського суспільства та органів, відповідальних за розвиток міжнародного співробітництва та співпраці в рамках ЄС.

Організатори покривають витрати на проїзд та проживання учасників.

Участь можуть взяти студенти ВНЗ віком від 18 до 25 років, які мають закордонний паспорт, володіють англійською і, бажано, німецькою.

Резюме та мотиваційні листи необхідно надіслати на електронну адресу katerina.savchenko@odfoundation.eu до 15 липня 2016 включно. За результатами конкурсу резюме та мотиваційних листів буде відібрано по 7-8 студентів з кожного міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: