fbpx

Студенти Прикарпатського університету склали соціальний портрет іванофранківця. ВІДЕО

Суспільство 19:07, 06.12, 2018

Він має постійну роботу. А відпочинок обирає активний. Харчується здебільшого вдома. Адже більшість зароблених грошей витрачає на комунальні послуги. Найважливіше у його житті – це здоров’я. На нього він, щоправда, не жаліється. Проте місцевою медициною задоволений не зовсім. Попри все однозначно любить своє місто і хоче розвивати його. Саме таким, за дослідженнями студентів-соціологів, є пересічний іванофранківець.

Перш ніж зробити такий висновок, вони опитали майже півтисячі містян, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Студенти-соціологи опитали мешканців різних мікрорайонів, старших 18 років. І перший висновок, який вони зробили, – іванофранківці працьовиті, однак знаходять час і для відпочинку.

Пасивному відпочинку віддала перевагу майже четверта частина респондентів. А от якщо скласти разом усі види активного дозвілля, відсоток вийде більший, відзначають студенти. І це "плюс" до переліку позитивних якостей іванофранківців.

А от рідкісна птиця в Івано-Франківську – людина, що перебивається тимчасовими місцями праці. Попри те, що на першому місці її життєвих пріоритетів – здобуття освіти. У списку її витрат в основному одяг та ліки. І не дивно. Адже своє здоров’я вона оцінює як дуже погане. При цьому активності їй бракує – як фізичної, так і емоційної.

Також у рамках соцопитування франківці розповіли, які проблеми міста їх найбільше турбують, про свої основні пріоритети життєдіяльності, цінності тощо.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: