fbpx

Франківські студенти-медики влаштували для малечі "Лікарню для ведмежат"

Здоров'я 11:16, 26.12, 2017

У суботу у фортечній галереї "Бастіон" відбулося чергове свято для малечі "Лікарня для ведмежат", яку провели студенти Івано-Франківського національного медичного університету, учасники Європейської медичної студентської асоціації (EMSA).

"Магічна і добра "Лікарня для ведмежат" була присвячена Дню святого Миколая,  розповідають організатори.  Нас відвідало надзвичайно багато дітей із батьками. Ми сподіваємося, вони отримали лише позитивні і теплі емоції, корисну інформацію. А головне  набралися сміливості, пройшовши всю "Лікарню для ведмежат". Всі ведмедики успішно вилікувані і вдячні нашим маленьким лікарям. Завдяки "Майстерні карамелі", що допомогла нам в організації цієї лікарні, діти отримали солодкі подарунки. Дякуємо всім, хто завітав до нас! Чекаємо Вас наступного разу!"

"Лікарня для ведмежат" створена для того, щоб у вигляді гри допомогти малечі подолати страх перед "білими халатами", бар’єр між дитиною і лікарем. Усі охочі дітлахи мали змогу стати медиками та обстежити іграшкових ведмедиків. У "Лікарні для ведмежат" маленькі лікарі збирали анамнез недуги та пробували себе у ролі різних спеціалістів: стоматологів, педіатрів, травматологів, окулістів, лорів і т. д. Після повного медогляду кожен учасник отримав сертифікат, який засвідчує, що він успішно полікував ведмежат і більше не боїться лікарів, пише прес-служба ІФНМУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: