fbpx

Франківські студенти-медики зібрали ліки для військових на передовій

Суспільство 20:25, 02.05, 2019

Студенти Івано-Франківського національного медичного університету зібрали медикаменти для українських військових на передовій в зоні проведення ООС.

Днями в Івано-Франківському національному університеті закінчився благодійний проект "Починай добро із себе", який провели студенти університету, учасники Європейської медичної студентської асоціації (EMSA), повідомляє прес-служба ІФНМУ.

Кілька тижнів тому молоді активісти зробили оголошення про збір допомоги для українських військових у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил. Ініціативу реалізовували спільно з івано-франківським Музеєм Небесної Сотні. Волонтерами від ІФНМУ були "емсівці" – студентка четвертого курсу Олеся Вірстюк та п’ятикурсниця Ірина Попович.

Студентам вдалося зібрати 2280 гривень. На ці кошти вони закупили медикаменти. Велику допомогу надали Ігор та Віктор Вдовенки, які зв'язалися з волонтерами ІФНМУ і надали великодні паски і каву.

"Дякуємо всім студентам та викладачам ІФНМУ, які долучилися до нашого спільного проекту "Починай добро із себе". Радіємо і з того, що більшість із нас не відкладає добрі справи до кращих часів, а вірить і пам'ятає тих, хто береже наш мир і спокій. Людина починається з добра, а добро починається з людини. Радіємо з того, що світ все ж не без добрих людей!" – кажуть волонтери.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: