fbpx

Франківські свободівці підтримали заклик центрального проводу і пішли в опозицію до Зеленського

Суспільство 18:52, 25.04, 2019

На сесії Івано-Франківської міської ради депутати, члени ВО "Свобода", оголосили, що стають в опозицію до новообраного президента Володимира Зеленського.

На сьогоднішній сесії міськради із заявою про те, що ВО “Свобода” стає національною опозицією, виступив депутат від партії Роман Марцінків.

“Не будемо випрошувати портфелі та посади в нового президента. Бо для нашої політичної сили найважливішими завжди будуть національні інтереси, а не шкурні!” – прокоментував міський голова, свободівець Руслан Марцінків.  

“Ці вибори не стали боротьбою ідей, програм, цілей, а банальним шоу. І заяви новообраного викликають куди більше питань, ніж відповідей. Тому єдиний принциповий вибір будь-якого націоналіста – стати тверезою, сильною опозицією!” – додав мер.

Кілька днів тому ВО “Свобода” закликала українців та українок ставати до лав національної опозиції.  

Її лідер Олег Тягнибок оприлюднив заяву, в якій зазначив: “Вкотре українцям в другому турі виборів довелося обирати “менше зло”. Більшість проголосувала за зміни. Але який напрям цих змін і чи будуть ці зміни взагалі – питання відкрите”.

“Свобода” не буде змагатися за посади і лояльність нової влади. Ми не бачимо в нового Президента якостей, необхідних для протистояння колосальним викликам, які стоять перед Україною. Низка заяв В. Зеленського викликала ще більше запитань, ніж відповідей. Він залишається абсолютно непрогнозованою фігурою.

“Свобода” заявляє – ми залишаємося національною опозицією. Тепер вже до майбутнього Президента Зеленського”, – йдеться в заяві.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: