fbpx

Франківські волонтери відвезли допомогу в школи Донеччини. ФОТО

Суспільство 13:30, 13.04, 2016

У школи та інтернати на лінії розмежування в зоні АТО передали допомогу, зібрану в Івано-Франківську, волонтери з групи "Промінь-ІФ".

Фотозвіт із поїздки волонтери ГО "Промінь-ІФ" виклали у Фейсбук.

"Повернулись із крайньої поїздки на Схід. Насправді можемо сказати, що це була одна із найважчих і в фізичному, і емоційному плані поїздка. Більше як 3800 кілометрів наших не найкращих доріг, вздовж майже усієї лінії розмежування, більш як 20 блокпостів та і інші "несподіванки". Але ця поїздка була і найбільш корисною та вагомою. Адже на цей раз, окрім звичайних уже для нас справ у зоні проведення АТО, ми мали можливість взяти участь у проведенні нашими друзями із Фонду відродження Прикарпаття акції "Діти за мир в усьому світі". 

І тут ми хочемо підкреслити, що, незважаючи на сотні різних думок, за Україну, ту східну і таку нібито далеку, треба боротись. Очі дітей, їхній щирий і непідробний патріотизм, їхня віра в Україну, надія на краще майбутнє, надія на мир – це ті речі, котрі варті усього того і навіть більшого від того, що роблять наші хлопці там, в зоні проведення АТО, що роблять сотні тисяч людей, що роблять волонтери, що робимо ми.

І ми будемо робити все, що від нас залежить, заради миру для цих дітей, для наших дітей, для нашого МАЙБУТНЬОГО!"  такими враженнями від поїздки поділилися волонтери. 

Принагідно вони подякували за сприяня в поїздці і за допомогу, надану для дітей Донеччини, всім членам ГО "Промінь-ІФ" за закуплені для двох шкіл продукти харчування та засоби гігієни, регіональному директору ТОВ ТД "Український продукт" Миколі Зайцю за солодощі, підприємцю Тарасу Дем'яніву  за українськомовні підручники для дітей Новотроїцької школи №2, пану Ігорю за мед для діток двох шкіл, керівникам ГУ ДФС в області  за канцелярські товари, мікрофони, вишиванки для педагогів та спортивний інвентар, а також Сергію Вербовому та Роману Свораку за допомогу під час поїздки.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: