fbpx

Франківського активіста звинувачують у побитті 11-річного хлопця з інвалідністю. ФОТО

Суспільство 10:02, 27.08, 2018

За словами мешканки Івано-Франківська Ірини Проскуріної, вчора чоловік пенсійного віку побив її 11-річного сина з інвалідністю.

"Придивіться до цієї істоти! Цей дідо вчора побив дитину, хлопця 11 років, що має інвалідність. Мого сина. І не просто побив, а непомітно підійшовши зі спини, спочатку душив, а потім наносив удари по голові та животі", – написала Ірина Проскуріна у Фейсбуці.

На фото, яке оприлюднила жінка, франківський активіст Василь Томашевський. Він активно бере участь у різноманітних акціях, що відбуваються в Івано-Франківську, відвідує громадські слухання, засідання виконкому та сесії міської ради.

Жінка стверджує, що пенсіонер побив дитину через те, що вона гойдалася на залізній трубі у його дворі.

"Добре, що це побачила сусідка із балкона, та відвезла дитину у травмпункт, велике їй "дякую"! Звісно, потім зняття побоїв та заява у поліцію. Та чи буде покарана та людина, якщо справа в нашій країні проходить лише по статті "хуліганство"?!"  пише жінка.

Сам Василь Томашевський вважає, що його підставили за громадську діяльність. "Мені 78 років, я голова будинкового комітету, не п`ю, при розумі! Зробили мене відомим! Цей хлопчина постійно лається нецензурно, грубить і показує середній палець за зауваження. Я його не чіпав за шию, лише взяв за руку і запропонував піти в поліцію. Він розплакався і пообіцяв більше у наш двір не заходити. А потім з`являється отакий пост".

Як повідомили у патрульній поліції Івано-Франківської області, вчора надійшло повідомлення від педіатра про те, що по вулиці Мазепи невідомий чоловік побив 11-річного хлопчика. Деталі з’ясовує слідчо-оперативна група.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: