fbpx

Франківського суддю-хабарника Володимира Булку звільнили

Суспільство 12:03, 25.09, 2018

Вища рада правосуддя 25 вересня ухвалила звільнити у відставку суддю господарського суду Івано-Франківської області Володимира Булку.

Як йдеться у повідомленні Вищої ради правосуддя, Володимира Булку звільнили  з посади "за загальними обставинами". Це означає, що він написав заяву на звільнення.

Як писав КУРС, суддю Володимира Булку 7 серпня затримали у франківському ресторані під час отримання 3 тисяч євро хабара від підприємця.

Він вимагав гроші за прийняття рішення про продовження повноважень арбітражного керуючого в справі про банкрутство підприємства.

Вища рада правосуддя задовольнила подання Генерального прокурора та дала згоду на утримання судді Господарського суду Івано-Франківської області під вартою. Однак слідчий суддя Солом’янського районного суду м. Києва відмовив детективу НАБУ у клопотанні застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Однак колегія суддів Апеляційного суду м. Києва вищезазначену ухвалу суду першої інстанції скасувала як незаконну та постановила нову ухвалу, якою підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною залишати місце проживання у нічний період доби.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: