fbpx

Франківській філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення можуть вимкнути світло

Суспільство 12:51, 06.10, 2014

Енергопостачальна компанія ПАТ "Прикарпаттяобленерго" стурбована станом розрахунків за спожиту електроенергію Івано-Франківської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.

Станом на кінець вересня заборгованість КРРТ за світло становить 174,2 тис. грн, повідомляє КУРС з посиланням на прес-службу ПАТ "Прикарпаттяобленерго".

Енергокомпанія неодноразово йшла назустріч боржнику, відтерміновувала платежі, оскільки КРРТ забезпечує телерадіомовленням мешканців Івано-Франківської області, але ситуація з розрахунками не покращилася, оплата за світло була несвоєчасною та неповною. 

У випадку, якщо Івано-Франківська філія КРРТ не розрахується із заборгованістю, згідно з нормами чинного законодавства, енергетики будуть змушені припинити електропостачання об’єктам КРРТ області.

Зокрема, заходи з припинення електропостачання Верховинської філії КРРТ заплановані на 8 жовтня. 

"Ми розуміємо всю важливість роботи цього споживача, саме тому йшли на поступки стільки разів, – зазначає заступник директора з енергозбуту ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Олег Дацко. – Сподіваємося, що керівництво КРРТ все ж знайде можливості для вчасного розрахунку за спожиту електроенергію і нам не доведеться вдаватися до крайніх заходів".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: