fbpx

У Франківську комунальники назвали вулиці, на яких першочергово залатають ями

Суспільство 11:52, 12.03, 2018

Як тільки погода буде більш-менш сухою, франківські комунальники одразу візьмуться за поточний ремонт шляхів Івано-Франківська.

Таку обіцянку дав директор КП "Муніципальна дорожня компанія" Віталій Бурко.

Зараз КП "МДК" має близько 20 тонн холодного асфальту. Ще стільки ж постачальник надасть МДК за першою вимогою. За словами Бурка, холодний асфальт найбільш сприятливий для ремонту доріг в таку пору. Він не потребує високих середньодобових температур, проте погода має бути сухою, інформує прес-служба МВК.

Віталій Бурко наголошує, що сенсу робити ремонт вибоїн, де стоїть вода після дощу, або під час опадів просто немає. Бо такий ремонт себе не виправдає.

Бурко запевняє, що необхідна техніка та працівники на підприємстві є. Мають і перелік доріг, де першочергово візьмуться латати ями. Це вул. Вовчинецька (від перехрестя з вул. Івасюка в сторону Вовчинця), вул. Симоненка, Незалежності, Новгородська, Бельведерська, Довга, кільце на вул. Мазепи і на вул. Чорновола.

Крім того, МДК провела конкурс на постачання гарячого асфальту для ремонту доріг. Наразі гострої потреби у цій продукції немає, адже вона має більше вимог до погодних умов. Однак, підкреслює Бурко, конкурс відбувся і переможець невдовзі надасть підприємству і гарячий асфальт.

Також департамент житлової, комунальної політики і благоустрою оголосив тендер на ремонт аварійних ділянок в Івано-Франківську. Розкриття тендеру – 19 березня. Конкурс відбувається за трьома лотами: 1-й – вул. Автоливмашівська, Незалежності, Тисменицька, Юності; 2-й  вул. Бандери, Івасюка, Калуське шосе, Надрічна; 3-й  Коновальця, Медична, Ребета, Петлюри, Довженка.

Як повідомляв КУРС, сьогодні вночі водії висадили тюльпани у ямах на дорогах Івано-Франківська. 

Перший заступник міського голови Микола Вітенко розповів, що зараз у місті обстежують дороги та міжбудинкові проїзди, на які є гарантійні терміни. За результатами цього обстеження буде розіслано листи підрядним організаціям, які проводили ремонт на цих ділянках, для якнайшвидшого усунення дефектів. Окремо ведеться обстеження люків, що просіли,  їх також приведуть до ладу.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: