fbpx

Кандидат у нардепи обіцяє франківцям швидкий ремонт і утримання Набережної взимку власним коштом

Політика 18:07, 06.10, 2014

Дорожнє полотно Набережної імені Василя Стефаника в Івано-Франківську обіцяють відремонтувати до перших чисел грудня 2014 року.

Про це на спільній прес-конференції в ОДА повідомили кандидат в нардепи по 83-му виборчому округу Олександр Шевченко (висуванець від Блоку Петра Порошенка) та голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук.

Дорожнє полотно Набережної імені Василя Стефаника ремонтуватиме компанія, наближена до екс-директора "Буковеля", кандидата в народні депутати Олександра Шевченка. Тротуар і комунікації візьме на себе БК "ТрейдЗахідБуд". Власне, саме "ТрейдЗахідБуд" виграла тендер на ремонт вулиці, втім, близька до Шевченка компанія "ПБС" оскаржила його в Антимонопольному комітеті, що загрожувало взагалі зірвати ремонт дороги цього року. За посередництва голови ОДА Олега Гончарука вдалося вийти на компроміс: переможець тендеру пішов на поступки близькій до Шевченка фірмі, яка пропонує начебто кращий і швидший ремонт. Команда кандидата вже пообіцяла франківцям "грандіозне шоу" зі старту робіт. 

За словами Олега Гончарука, ремонт Набережної завершать на початку грудня 2014 року.

В свою чергу, Олександр Шевченко пообіцяв "за наш рахунок", тобто, очевидно, з власних коштів чи коштів ТОВ "ПБС", серед засновників якого його, до речі, немає, профінансувати обслуговування відремонтованої Набережної у зимовий період 2014-15 років.

Директор будівельної компанії "ТрейдЗахідБуд", якій залишили роботи з укладання тротуарів та дорожніх комунікацій, Ігор Дем’янів зазначив, що завдяки залученню до ремонту дороги субпідрядника та використанню новітньої техніки вдасться значно швидше виконати заплановані роботи.

Також голова ОДА запевнив, що проблем із виділенням коштів з Держказначейства, як це було із ремонтом вулиці Шевченка, не буде.

Шевченко також зазначив, що, незважаючи на те, що жодна копійка з Держказначейства ще не виділена, уже закуплено тисячі тонн щебеню.

Кошторис проекту – 38,13 млн грн, більшу частину грошей освоїть ТОВ "ПБС".

Нагадаємо, Комітет виборців України застерігав, що ремонт чи обіцянки ремонту доріг кваліфікуються як непрямий підкуп виборців. Спільна прес-конференція кандидата в депутати і голови ОДА в адмінбудівлі в робочий час, а також посередництво голови адміністрації в суперечці між господарськими суб'єктами, результати якого активно використовує в своїй виборчій кампанії Олександр Шевченко, дає підстави говорити про ознаки адміністративного ресурсу в кампанії провладного кандидата. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: