fbpx

Франківський бард Мартин Небог поклав на музику вірш "кіборга" Стаса Паплінського. ВІДЕО

Суспільство 21:41, 03.03, 2016

На сьогоднішній зустрічі в Івано-Франківську з бійцями, які проходять реабілітацію за проектом "Творча криївка", презентували пісню на вірш "Туман" легендарного кіборга Станіслава Паплінського.

Захисників, які проходять реабілітацію на Верховинщині, приймали франківська дизайн-студія "Цвіклі" та обласна Спілка учасників АТО. 

Серед подарунків, які приготували для гостей, був особливий – для "кіборга" Стаса Паплінського, тепер уже франківця. 

Станіслав родом з Житомира, воював у складі 81-ої бригади, захищав Донецький аеропорт. Потрапив у полон після підриву терміналу і провів в полоні в Донецьку 197 днів. Звільнений разом з двома побратимами 7 серпня минулого року. 

Нещодавно Стас Паплінський переїхав до Івано-Франківська. 

Боєць пише вірші. В них він описує все, що пережив. Залишає в рядках свій біль і намагається знайти надію – так сприймають його лірику побратими. 

Один з його віршів франківський автор, бард Мартин Небог поклав на музику.

Презентація пісні "Туман" відбулася сьогодні під час "Теплої криївки"  так назвали зустріч її організатори. Учасники зустрічі мусили зробити коротку перерву, щоби справитися з враженнями, які залишила по собі пісня. 

Волонтерка "Аулісі Котик" Наталія Долик повідомила, що історія з піснею матиме продовження. Є домовленість, що найближчим часом обидва автори  Стас Паплінський і Мартин Небог  запишуть пісню на професійній студії. Після чого на неї знімуть кліп. 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: