fbpx

Франківських бійців судять за перевищення повноважень при затриманні п'яних співробітників СБУ. ВІДЕО

Суспільство 17:41, 06.12, 2016

Співробітники СБУ та Первомайського військкомату в цивільному одязі і на цивільному автомобілі "Тойота Кемрі" намагалися проїхати через блокпост на в'їзді в Маріуполь з боку Мелекіно.

Про це повідомляє ІА "Вчасно" з посиланням на відомого блогера Андрія Шокотька.

За його даними, СБУшники на блокпості відмовилися пред’явити документи, представившись військовими і оперативниками при виконанні, тому їм за процедурою було поставлено запитання: "Пароль?"

"П'яний майор СБУ В'ячеслав Кравченко, який сидів за кермом,  озвучив старий пароль, після чого чергові на блокпосту бійці батальйону "Івано-Франківськ" наказали всім вийти з автомобіля. Майор Кравченко вийшов з пістолетом ПМ, який демонстративно зняв із запобіжника, – пише блогер.  Далі бійці "Івано-Франківська" теж діяли за інструкцією: спочатку чергу в повітря, а потім СБУшники і співробітники військкомату по разу вдарилися об асфальт, та так і лежали до прибуття опергрупи. Зброю у них відібрали".

Інцидент трапився увечері 14 жовтня, в День захисника України, що пояснює нетверезий стан есбеушників і військкомів. А зараз СБУ намагається пресувати бійців за перевищення повноважень, відкриті кримінальні провадження, почався суд.

У крові майора СБУ В'ячеслава Кравченка було виявлено 1,33 проміле, що він і демонструє на відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: