fbpx

Франківський фестиваль "Коляда на Майзлях" офіційно став міжнародним

Суспільство 15:24, 30.11, 2018

Відповідні документи підписав міністр культури Євген Нищук.

"Вперше у 2019 році наш різдвяний фестиваль "Коляда на Майзлях" офіційно матиме статус міжнародного. Міністр культури Євген Нищук вже підписав відповідні документи. Тішить, що наші традиції тепер будуть підтримувати на міжнародному рівні", –  повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. 

Проходитиме Х Різдвяний фестиваль "Коляда на Майзлях" в храмі Царя Христа монастиря оо. Василіян Української Греко-Католицької Церкви м. Івано-Франківська з 8 по 14 січня 2019 року, інформує прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ. 

Уже кілька минулих років хори, ансамблі, оркестри та вокалісти виконують традиційні та старовинні колядки і щедрівки. Виступатють колективи як з Прикарпаття, так і з різних куточків України. 

Мета фестивалю  відродження багатогранної духовної спадщини нашого краю в часі святкування Різдва Христового; відновлення, збереження та поширення різдвяних традицій, коляд, щедрівок; розвиток духовного вокально-хорового мистецтва; обмін творчими досягненнями мистецьких колективів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: