fbpx

Проректор франківського медуніверситету агітує абітурієнтів в Індії. ФОТО

Суспільство 16:39, 10.07, 2018

Цими днями з робочим візитом в Індії побував проректор ІФНМУ з науково-педагогічної роботи Сергій Кобець. Він презентував виш з метою заохочення майбутніх абітурієнтів вступати до Івано-Франківського національного медичного університету.

Відбувся семінар в Делі, присвячений запрошенню кандидатів на навчання в Івано-Франківську. Сергій Кобець презентував Івано-Франківськ, напрямки роботи ІФНМУ, досягнення та конкурентоздатність університету серед інших вишів країни, передає прес-служба університету.

"Головна мета поїздки – заохотити абітурієнтів до здобуття медичної освіти саме в нас,  розповідає Сергій Кобець.  Презентуємо Івано-Франківськ, особливу увагу приділяємо умовам вступу, досягненням нашого університету. Подію відвідали понад 100 осіб, тож є великий інтерес до нашого університету".

Зараз в ІФНМУ навчається близько півтисячі іноземних громадян родом з Індії. Викладачі вишу відзначають дисциплінованість індійських студентів та належний рівень їхніх знань. Студенти з Індії беруть участь у науковому житті, творчій самодіяльності, займаються спортом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: