fbpx

Франківський ресторан отримав срібну "Пальмову Гілку-2015"

Стиль життя 16:58, 02.10, 2015

Франківський ресторан "Fabbrica" отримав срібло на українському етапі міжнародної премії за кращу ресторанну концепцію "Пальмова Гілка-2015".

Золото здобув київський ресторан "Любимый дядя", бронзу – чернігівський ресторан "Хряк", повідомляє Restaurantnews.

Переможець, за версією альтернативного голосування "Форбс", – Театр пива "Правда", Львів. Специальний приз за внесок в ресторанну індустрію отримав Марк Зархін.

Премія "Пальмова Гілка" за кращу ресторанну концепцію була заснована у Франції в 1993 році Даніелем Мажонші (засновником ресторанної мережі Chantegrill та ресторану Mundaka), нагадують у спільноті "Я люблю Івано-Франківськ". 

Щорічно її вручає авторитетний міжнародний клуб професіоналів ресторанного бізнесу Leaders Club International на чолі з президентом Юргеном Штрассером. Щорічно за статус кращої ресторанної концепції змагаються ресторани Франції, Бельгії, Швейцарії, Німеччини, Люксембургу та Росії, а в недалекому майбутньому – Ірландії, Туреччини. Цього року договір про створення підрозділу Leaders Club Ukraine підписаний з RestoPraktiki. Це означає, що історія української Пальмової Гілки починається саме в 2015 році.

Основними критеріями для участі в конкурсі "Пальмова Гілка" є:
– Дата відкриття в період не раніше листопада 2013;
– Креативність та оригінальність концепції;
– Швидка окупність проекту;
– Можливість тиражування концепції;
– Нові тенденції;
– Дизайн і атмосфера;
– Адекватна кадрова політика.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: