fbpx

Франківський студент здобув першу премію на VIII Міжнародному конкурсі вокального мистецтва "Premier"

Стиль життя 09:52, 07.03, 2018

У Києві пройшов VIII Міжнародний конкурс хореографічного та вокального мистецтва "Premier". У ньому брали участь понад 200 солістів, 28 вокальних ансамблів, 8 хорів, 27 хореографічних колективів з України, Білорусі, Вірменії, Китаю, Польщі.

Учасником мистецького конкурсу став також студент ІІІ курсу Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету Микола Ровенко (клас народного артиста України, професора Володимира Піруса).

У програмі "PREMIER" відбулися виступи в тьох номінаціях: "Хореографія", "Вокал" та "Естрадний вокал", інформує прес-служба ПНУ імені Василя Стефаника.

Учасники розподілялися за віковими категоріями: А – до 9 років; В – 10-13; С – 14-17; D – 18-25 (хореографія), Е – 18 – 36 (вокал). 

За рішенням журі міжнародного конкурсу студент університету Микола Ровенко став володарем Першої премії в номінації "Естрадний вокал".

Очолював журі конкурсу в номінації "Естрадний вокал" відомий телепродюсер і телеведучий, член журі проектів "Х-фактор" та "Україна має талант" Ігор Кондратюк. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: