fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Франківський суд вирішив взяти під варту квартирну аферистку, якій інкримінують злочини на понад мільйон гривень. Конвою не знайшлося. ФОТО, ВІДЕО

Франківський суд вирішив взяти під варту квартирну аферистку, якій інкримінують злочини на понад мільйон гривень. Конвою не знайшлося. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 17:20, 07.08, 2015

В Івано-Франківському міському суді розпочався розгляд ще однієї з кримінальних справ, в яких фігурує рієлторка Валентина Гродюк. Квартирна аферистка з агенції нерухомості "Домівка-ІФ" проходить як відповідач з 2014 року у 10 судових справах.

Напередодні, 6 серпня, прокуратура оголосила підозру про вчинення кримінального злочину керівнику франківського ТзОВ “Домівка ІФ” Валентині Гродюк, мешканці села Великий Рожин Косівського району. Втім, отримати документи вона відмовилася без свого адвоката, який учора перебував у місті Долина і не міг бути біля неї.

Сьогоднішнє судове слухання в Івано-Франківському міському суді стосувалося кримінальної справи, потерпілою в якій є Тетяна Сапіжак. Жінка позичила Гродюк понад 200 тисяч гривень, інформує ГК.

Так, прокуратура просить суд ухвалити запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою. Наголошуючи на тому, що вже слухається одна справа, але, незважаючи на це, люди продовжують звертатися із заявами на Валентину Гродюк в міліцію та прокуратуру.

Як акцентував у судовому засіданні прокурор Клебан, через кримінальну відповідальність Валентина Гродюк навіть розлучилася з чоловіком Віталієм Гродюком. Оскільки суд ухвалив, що їхнього сина має виховувати Валентина Гродюк, то вона планує це використовувати, як засіб впливу на свою користь. Також, акцентував прокурор, Гродюк весь цей час намагалася впливати на слідство, аби йому перешкодити.

Адвокат підсудної заперечив. Він зауважив, що впродовж 2014 року було 10 повісток до суду в різних справах, і скрізь Гродюк з’являлася, і надалі також планує приходити на судові засідання. Відтак попросив відмовити прокуратурі в оголошенні запобіжного заходу.

Врешті, суд виніс ухвалу, в якій йшлося про те, щоб взяти Валентину Русинюк (Гродюк) під варту в залі суду. Однак конвою, щоб виконати таку відповідальну місію, у суді не знайшлося.

Рієлтор, якій інкримінують злочини на суму понад мільйон гривень, вийшла із зали суду сама. Але не втекла, а пішла шукати конвой. За цей час її адвокат по телефону розповідав комусь, що сума застави – 97 тис. грн. Якщо суму внесуть, то рієлтор продовжить працювати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: